Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vatten är användbart till mycket


Om jag skulle varit horan vid sykars brunn (begär)



Begäret suger mig
tom
och varje steg
närmar brunnsdjupet

ska jag ge dig
min lust

De torra nätterna
drar
dina ögon till mig
lockar fukt ur ökensand

ska jag ge dig
min kropp

Uppifrån och ner
synar
du begäret utan fruktan
sväller mot min öppna famn




Törsten glömde jag tala om
brännande
droppar mitt liv
genom dina händer

ska jag


Du når mitt djupaste
stöter
bottenlöst är äntligt funnet
stillnar källan


drömmen ännu oväckt











Fri vers av halmstrå
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-14 11:49



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Vet inte vad jag ska skriva... Det är som vanligt i dina dikter så starkt och skickligt skrivet. Sorgligt men längtansfullt. Du berör den allra innersta hungern.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå