Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir lite le ibland på människor som tror att dom aldrig har fel o brister


Hur kan jag leva när det finns så många perfekta människor omkring mig?

Här sitter jag

Blek och glåmig

Med vakandes blå minnen under ögat

Håret oborstat, rufsigt

Inget charmtroll precis

Vresig o sur är jag också

Men mesig, nej aldrig

Ser rentav för jävlig ut

Men ryggen min håller jag rak

Jag vet vad jag är

Jag vet var jag står

Vet vad jag kan

Också vad jag får

Jag vet hur jag mår

Jag är älskad

Så försök trampa på mina tår

Om ni tror att det går

Hur är det när ni vaknar?

Orkar nån se på er?






Övriga genrer av merasera
Läst 452 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-14 12:12



Bookmark and Share


  Hanni
Underbar! Vissa saknar helt självinsikt o tror sig ha noll brister o fel tyvärr, men ingen är ju perfekt.
2008-11-14

    Hököga
dom som tror att de är felfri har oftast de största bristerna, om man kan kalla det så. man får vara glad för det man har och den man är, det är inget man bestämt själv eller köpt på ICA
2008-11-14

    Calin
Jodå det där känner jag igen.
Och ja ..någon orkar titta på mig... hunden
2008-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Alla är vi "damaged goods", som Gang Of Four sjöng.
2008-11-14

    Bellissima
Nä, inte ens jag själv...
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

merasera