Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
subliminal perception


Epilog


ensligt
där själen brann













Övriga genrer av Din Mormor
Läst 531 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-14 15:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Få ord som förmedlar stark känsla.

Eva
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor