Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar i dina blickar






Dina blickar säger mig mer

än tusen ord


Dina blickar säger mig

varje dag

att du bär mig i din själ

som

jag bär dig i min själ


Jag drunknar i dina blickar


Med dina blickar

känner jag mig

som

den rikaste i hela världen


Tack för att Du finns

just i mitt liv




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 3073 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2008-11-14 16:25



Bookmark and Share


    Maria Malm
Att bära någon i sin själ..vackert..
2008-11-19

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja vissa blickar
vill man behålla
för evigt.....
underbart....
kb
2008-11-18

    Martina Östlin
Så vackert och kärleksfullt!
2008-11-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken hyllning till någon man älskar!!Underbart vackert/b
2008-11-17

  Blåbäret
härligt! är svag för vad ögon kan uttrycka...
2008-11-16

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin text, i tillägnan.
2008-11-16

  Gunilla VIP
Underskön
både text
och bild!
2008-11-16

  devilsangel
först en ljuvlig bild, så bra fångat..sen så vackra rader, sann kärlek
2008-11-15

  * Ammi *
Vackra rader fyllda av kärlek!
2008-11-15

  Maria T
Så vackert.
"tack för att du finns"
Underbar bild
2008-11-15

  JLindh
Så vacker, man fylls av en längtan att bli rikast
2008-11-15

  Elaine.S VIP
Det är rikedom , att se och uppskatta det som finns i ögons djup.
2008-11-15

  dalida_bl
Jag tror på den blicken om du undrar...Fint Sumeja!!!
2008-11-14

  Smurfan
Oj, vilken kärleksförklaring.
Vackert, stiligt.
:)
2008-11-14

  friheten
Och tack min vän, för dem underbar raderna, en av dina bästa helt enkelt, tackmheten om att finnas.
2008-11-14

  Ewa Åkerlind
Vackert skrivet
2008-11-14

  Angeldust
Blickar säger precis som du skriver- mer än tusen ord!! Kram Sunny
2008-11-14

  Lejonhjärtas poesi
En alldeles underbar kärleksförklaring och just kärlekens blickar är en vacker syn för själars inre öga.
2008-11-14

    Scribble
Kärleksfulla ögonblickar!
fina tankar, tack /S
2008-11-14

    Lindizz
En text som talar om kärlek, ögon och blickar säger mer än ord. Du har lyckas förmedlat det i dina ord. Mycket fint skrivet!
2008-11-14

  Havsbris
Så är det,
ögon är själens
spegel och visar
allt som ord inte
kan...

Men du kan även
med ord,
BRAVO!
2008-11-14

    ej medlem längre
Ögon och blickar... de säger så mkt. De ger så mkt.. Och din dikt tar fram det fint
2008-11-14

  Eva Langrath VIP
Vacker kärleksförklaring

Eva
2008-11-14

  Michaela Dutius
Vacker och totalt berörande-att vara inneboende i varandras hjärtan är stort
2008-11-14

  anits VIP
En vacker kärleksförklaring
2008-11-14

  mb74
en mycket fin kärleks förklaring må jag säga,bra :)
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic