Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filten av vitaste bomull



Natten är nära
vinden så kall
himlen är svart
kometerna vandrar och vet inte vart



Stillheten vilar i hennes
närhet



På en ensam balkong
sitter hon
som bara längtar
Runt sin nakna kropp har hon svept en filt
av vitaste bomull
i försök att finna värme


Drömmande med slutna ögon
smeker hennes händer genom tyget
fingertoppar dansar
andas
känner bomull omfamna henne
trånande hunger
väcker henne ur bomullssmek


Hennes blick stannar
där uppe i himlen
där stjärnorna bor


I en fallande stjärnas
närhet
viskande önskan
i vindens sus





Någonstans
kanske ingenstans





Ser du en fallande stjärna
som ger dig
hennes viskande önskan


Vill du lyssna och förstå
att det är hennes pulserande åtrå


Att filten av vitaste bomull
smekandes hennes hud
i hennes önskan är du




Fri vers av pussflufftess
Läst 469 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-14 17:59



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det första stycket klingar enkelt och genialiskt
2011-09-02

  Järnkatten
Längtan...ljuvt melankolisk...
2011-01-14

  MeAmmie VIP
De orden tog jag till mig i mitt olyckliga tillstånd. Jag sveper in mig i en filt av vitaste bomull! Mycket vackert skrivet och som inger hopp och tröst. Kram/Ammie
2008-12-03

  Lars Hedlin
Så vackert *L*
2008-11-18

  JNI
Oj !

kan bara säga "WOW" !

Toppen !
Går genast ut på altanen och ser upp mot stjärnhimlen :)
2008-11-17

    ej medlem längre
Så otroligt fint, finner inte orden...
2008-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Sensuellt och vackert. Det har blivit något av ditt "varumärke", Fluffski.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet