Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När han rör henne...


Inte allt som oftast..




När han inte allt som oftast
rör vid henne
viskar att han saknar henne
och det som bara hon kan ge
fulländad passion
med honom

Varje liten del
minsta detalj
alla linjer i hennes kropp



törstar han efter



Hans händer ivriga och varma
fingervandring
söker hennes hud
kyssar som smälter alla barriärer
mjuka smekningar föder
önskningar
till liv



Vet allt hon vill ha



Han ger näring till hennes lust
heta pulsar av känslan
han väcker
rusar i hennes vener


Hans händer formar
kärleksfulla avtryck på hennes
nakna hud
som aldrig suddas ut



bränner



Likt dragningskraften
som plågar
i hans närhet
då han inte rör henne



som då




I de mest bortglömda stunder
finner hon tröst
i drömmen
om att han än en gång
ska viska
hur mycket han
saknar henne



längtar



Efter att komma henne nära
få känna
hennes puls vibrerande
mot hans hud
törstande
kroppar som blir
till en








aldrig tar slut




Fri vers av pussflufftess
Läst 457 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-14 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Något unikt. Som bara han kan ge. Ingen är utbytbar.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet