Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte ska vi sova ?


hey jag är grå nu, hey vill du måla mig i färg

du frågar mig
gång på gång
om du har gjort något


svaret är alltid det samma
och nej, du har inte gjort
någonting





och det är väl det
som är problemet




Fri vers av Solstorm
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-19 23:01



Bookmark and Share


  Miss Pauline
förstår precis vad du menar.
du är så brabra
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm