Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon läcker

Mina ögon läcker. Droppar på skrivbordet. Stoj i bakgrunden. Hatar jag eller njuter jag? Något är sjukt, men ändå känner jag puls. Du tänker döda mig, du tänker säkert döda mig. Ett steg närmare döden för varje dag, det är bara du som förstår att njuta av det. Stål mot min panna, kyler bränner. Vi närmar oss. Vi är snart där. Torka tåren. Lyft hakan. Sänk blicken. Njut. Nu.




Fri vers av august
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-15 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august