Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig Gud

Ja det här kanske är

en bön
ett blogginlägg
en statusuppdatering
eller en dikt

eller så är det en inre bekännelse
att livet hela tiden består av slutdestinationer

slut på ett möte
slut på ett telefonsamtal
slut på ett förhållande
slutdestination för ett liv

och att du mitt i hela din skapelse
gav lilla mig en chans att kliva på det pendeltåg som människor kallar livet

Och jag vill bara säga


















Tack




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e