Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig så ensam ibland

Fast jag har en underbar
familj så känner jag mig
väldigt ensam ibland

När sommaren är så
kommer hur många
som helst och hälsar


Men när hösten och
vintern är här så är
telefon alldeles tyst
igen ringer på dörren

Känner sig ganska bort
glömd ibland så denna
årstid är ganska så
dyster och kall

Tycker att man ska bry
sig om varandra vilken
årstid det än gäller
vi behöver känna det
sociala livet också ibland

Jag ringer och hör av mig
alla säger att jag ringer
nästa gång men inte då
det är bara tomma löften

Men det är tur att familjen
finns annars skulle jag
snart gå under av ensamheten
tänk värt tycker jag att inte
glömma bort varandra





Fri vers av Ann-christin
Läst 800 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-15 15:05



Bookmark and Share


  L.S
tänkte på det senast i eftermiddags, var på väg från mina vänner till min familj men lyckades ändå känna en ensamhet där emellan. Den finns alltid där och man får nog lära sig att dra nytta av den. allt du har är trots allt dig själv. Att inse att man inte kan vara beroende av andra människor är något som ger åtminstone mig ett lugn.
2009-05-19

  UllaBritta
Hejsan, det var mycket ensamhet jag vet precis. Jag har fått flytta i ett hus i skogen inga grannar 2 mil till närmaste affär. Jag bodde centralt tills jag fick fly från någonting.
4 barn som ringer ibland.
Man kan vara ensam även runt om sin familj.
Längta inte till sommaren då dom stormar in igen.
Ring bjud hem folk. Säg nu känner för en trevlig middag. Vill ni komma?
Har du plats för en hobby och kanske bor i ett hus. Så kan jag lära dig maila in en hobby, då känner du dig aldrig ensam mera.
Ja det det är gratis. Fundera på det.
2009-02-28

  Miss Mod
Själv har jag en tendens att njuta lite väl mycket av ensamhet, men förstår hur du känner ändå.
2009-02-24

  Ronny Berk
en berörande text, årstids mörker och kyla borde kompenseras med ljus och värme människor mellan...
2009-01-04

  Svartsilver
Ibland ska man njuta av ensamheten den är inget farlig. det är skönt.
2008-12-13

  Maria T
Nej, vi får inte glömma bort varandra.
Men jag tycker om ensamheten.
Har man en bok är man aldrig ensam
2008-11-16

  Michaela Dutius
Så lätt att krypa in i TV-soffan och glömma denna årstid.
Mycket viktigt och vacker dikt
2008-11-16

  anits VIP
Tyvärr så är det ofta så,jag känner
så väl igen mig i din text
2008-11-16

  iennie
Är det årstiden som är syndabocken eller något annat ? Gemenskap och sociala sammanhang ska alltid tillåtas i alla väder, låter konstigt att det är hösten och vintern som ställer till det : /
2008-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner mig nästan alltid ensam, även i glada vänners lag.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin