Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns bara liite när du går med någon annan i handen någon som brukade vara jag jag var din lycka


jag älskar när du säger det ändå *

och
vi träffades den dagen
för att ta en fika
på stan
du drack kaffelatté med vanilj
du fick skum på näsan när du drack
Vi skrattade.


Av servetterna rev vi ut
små hjärtan
kärlek skrev vi
människorna såg
så gråa ut
tyckte vi
kanske var ett
hjärta allt de behövde.


innan vi skiljdes åt
den eftermiddagen utanför
cafét räknade vi våra hjärtslag
högt, det var bara något vi alltid gjorde
jag la en lapp i din ficka
när du kramade mig hårt
och lappen läste;






jag vet att
jag inte är allt
du vill ha,
jag vet att
jag inte
är det
finaste
du vet



men,
jag älskar när du säger det ändå



*






Fri vers av Solstorm
Läst 585 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-15 19:44



Bookmark and Share


  Miss Pauline
hur vacker som helst
2008-11-21

  JamesDean VIP
och jag får den där känslan som inte går att beskriva, magiskt!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm