Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tristess i vardagen


en vanlig lördagkväll

Hur kommer det sig att man alltid blir så besviken?

Hur kommer det sig att man alltid tror men man lurar bra sig själv?

Bygger luftslott och illussioner.

Hur kommer det sig att man bara vill dra sig undan och lägga sig i ett hörn å lipa?

Varför blir det alltid så?

Varför är det så jävla svårt att ha roligt?

Har ingen lust...




Fri vers av *Gabriella*
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-15 21:31



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
Ingen kan tvinga dig till något gumman, glöm aldrig det.
2008-11-16

  Trädflickan
Man får lära sig att försöka genomskåda sina och andras lögner.
Ibland känns allt bara skit, så får man hoppas det går över snart.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

*Gabriella*