Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du varför


Vet du varför solen finns
för att värma dig

Vet du varför snö, regn och vind finns
för att svalka dig

Vet du varför jag finns
för att älska dig




Fri vers av Therés
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 23:43



Bookmark and Share


    Stella Stol
Så härligt skönt att läsa,
för mig idag.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!