Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i exil


det blev så kort farväl sist
att jag inte hann berätta

att du är
i mitt land drottningen
av hjärtan i exil

en fjäril långt från sin puppa

snart tjugo
i en hundratals år gammal stad

där språket är nytt för oss

men inte människorna
vars ansikten vi sett förr någonstans

i en dröm där vi var
ensamma tillsammans

och det är sättet
du känner igen mig på nu

som får mig att drömma vidare
över sundet om vågorna i ditt hår

om att återvända
till hemligheten
bakom din framtid

bakom vem du är




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 656 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-16 04:00



Bookmark and Share


  dead_prez
jäkligt bra
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind