Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan göra ont, om den är olycklig.


Olyckligt Kärlek

Som att sväva i väg,
likt en tunn kvällnings dimma
av de orden du sa
att från mig aldrig försvinna.
Mitt hjärta har du vunnit,
runt ditt finger du mig spunnit
och jag känner du gillar det
Min kärlek till Dig

Livet är inte så lätt
mellan hopp och förtvivlan
mörka skuggor ibland
sätter käppar i hjulet
Många sömnlösa nätter
gör mitt hjärta osäkert
Man finner hur ensam man är
när man är olyckligt kär

Nattens vingslag ju finns
och dom vill jag dela,
med dig varje natt
då mitt hjärta du helar
En dag skall vi förenas
och det då för alltid
Känner att den tiden kommer
Kärleken från dig jag får

När så tiden har gått
och vi fått varandra
ingen ångerst finns kvar
från mitt gråtande hjärta
All kyla har tinats bort
av din kärlek och värme
Hoppas att du känner lika dant
Då blir lyckan total




Fri vers av Led Floyd
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd