Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I anledning av Björns fullmåne


Tänkespråk

Sol och måne ligger poeten närmast hjärtat.





En poet som varken vill se måne eller sol, har förlorat sina bästa vänner.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 11:47

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
Kul att du komponerar ordspråk.
Hittade detta på nätet Outtömlig källa http://www.livet.se/ord/

2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP