Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i höstmörkret


önsketänkande....

längta till advent

till ljusens sken
i alla fönster

längtar till Lucia
mörkrets vita brud
med glittrande tärnor

längtar till förberedelserna
pepparkakorna och hyacintens doft

längtar till stunden
då barnet läggs i krubban
granen tänds
och barnens ögon glittrar.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 12:01



Bookmark and Share


  Annmargreta
Skönt skrivet, jag är så glad att du är på banan igen Gunilla. Kram. Margaretha.
2008-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar advent och jul.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström