Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sköra hjärta

jag skulle aldrig
såra ditt redan
så trasiga hjärta.
jag skulle göra
allt för dej,
hela dej
aldrig
aldrig
aldrig
släppa dej!
jag älskar dej,
din själ,
din doft,
ditt sinne,
allt det som är du.
jag har fallit för ditt sköra hjärta
och kan inte resa mej igen
utan din hjälp.




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-11-16 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad