Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är jag?

Du
en person som kan betyda så mycket
Du
gång på gång ekar din röst i mitt huvud
Du
bilden av dig vill inte försvinna
Du
jag kommer aldrig att glömma dig
Jag
en person så stor men ändå så liten
Jag
en flicka med ett hjärta som åtrår
Jag
du ska veta att jag finns för dig
Vi
det är det ända som betyder något för mig




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad