Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lång bakgrund har präglat denna känsla


Annorlundaskapet

 

inte tillhörig

aldrig som en av er andra

jämt något fel för att pappa var död

och att min bror inte var som andra

 

jag förstod aldrig

 

utanförskapet kändes

alltid som mitt problem

fast det måste ha varit

de andras

 

la jag det på mina axlar

 

min rygg fick bära hela bördan

i nästan hela mitt liv

bar min kropp större lass

än den orkade

 

jag ber den förlåta mig för det

 

nu när jag vet att jag är en

av er andra och möts precis

som en älskad människa ska

förstår jag min bakgrund

 

och kan förlåta mig själv

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-16 23:17



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser , begrundar och finner ord som talar till mig...och det är en tröst..tack!!
2008-11-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja vilken tyngd som vart så onödig. Upprättelse, lycka och vänskap. Känslosam och fin text. Grattis till placeringen!
2008-11-17

  Eva Langrath VIP
Ett viktigt budskap har du till oss, så fick ditt utanförskap bli till hjälp för andra.

Eva
2008-11-17

  Mr Lindemann VIP
Utanförskapet kan vara så
att du nu fått ett perspektiv på tillvaron som inte
de andra har

Det kan göra så att du skriver och uttrycker dig

Skapar
2008-11-17

  Bibbi VIP
Genom att berätta blir Du en vägvisare för andra även om det är omedvetet och jag tackar Dig.
Bokmärke.
2008-11-17

  Ilona _L
Jag blir glad när jag läser detta!
Du verkar ha försonats med din barndom.
Det är stort!
2008-11-17

  Lejonhjärtas poesi
En som alltid av din hand och ditt hjärta berörande dikt och det är klart att du är som oss andra, men helt unik precis som vi andra!
2008-11-17

  genni VIP
En sorglig text. Att aldrig känna tillhörighet är svårt, men fint slut som visar styrka! Kram
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP