Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan som snön inte har



Där...
Där ute
där i blåsten
där den första snön
kämpar mot den blöta asfalten
för att få stanna kvar
för mer än en sekund

Där inne
vi
tätt och nära
skyddade av glas och persienner

upplösta
varma
blottade
med känslan
som snön inte har

..att få stanna kvar




Fri vers av MinnaSofia
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia