Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill skapa toner

Jag vill spela på dina tangenter
skapa melodi
med min tunga
längs din kropp


Jag vill komponera
en ljuvlig symfoni
genom att kyssa din rygg
och smeka dina fantasier


Ja, jag vill äta av dig
höra mina kyssar eka
jag vill skapa toner
med våra kroppar som instrument


Jag vill spela på dig dagligen
kunna höra melodin hundra gånger om
för din kropp väcker en känsla
för het för att glömma bort




Fri vers av caasandra
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra