Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han tittade på henne lika förundrad Över henne som alltid och sa med uppgiven röst Varför kan du inte vara som alla andra, bara leva här och nu.


Har du ännu inte lärt dig





Hon är inte som andra
vill inte vara fast i en bubbla
skapad av andra


Och lever



I varje sekund
hon kanske lever mer än vad dom gör

och

Hon är lika vacker utan dina bekräftelser
tillsammans med alla sina brister
är hon en saga
som skrivs medan hon lever

sida efter sida

Hon är lika vacker
trots hennes brist på uppmärksamhet
då allt handlar om betydelselösa försök
att höra sina egna tankar
det är hennes koncentration
som bestämmer den verklighet
formad av bokstäver

livet

Hon är lika vacker
insvept i sin glömska
alla lampor hon glömmer att släcka
kanske gör hon det för att
Ljuset visar henne vägen hem
alla de gånger
hon är vilse

och vet du

Det finns en blomma som heter Glömska
den växer i hjärtan
som inte vet hur kärlek
förnimms

har du glömt att

Hon är lika vacker
utan dig som med
fast du inte ens vet att
alla dagar som kommer och går







är livet




Fri vers av pussflufftess
Läst 463 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-17 09:57



Bookmark and Share


  Della K
"Hon är lika vacker
utan dig som med"

Ibland är hon vackrare fri.

Frihet kan vara mycket vackert.
2008-12-09

  Eva Langrath VIP
Orden flödar, viktiga ord om att vi duger som vi är.

Eva
2008-12-04

  Blodros
Dom här orden
"alla lampor hon glömmer att släcka
kanske gör hon det för att
Ljuset visar henne vägen hem"
kanonbra!
2008-11-17

  DanSan
*****************************

Mmm tänkvärda rader vännen . . .
Ja och när ska vi lära oss . . . ???
Gör själv ofta dessa fel men försöker
att ta de där stegen . . . ett i sänder . . .
Tack för att du delar med dig . . .

*APPLÅDER*

*****************************
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet