Akrylbild och foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild och foto Ulla T


Det finaste jag vet

 

äkta gammaldags

slitvargsstark

vänskap

 

är trösten

i allt mänskligt

elände

 

som balsam

för trasig själ och

förlusters sorger

 

vänskap är

det vackraste

jag vet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-17 14:58



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, så vackra ord.
Och så underbart sant!
Det finaste som finns!
2008-11-17

  Eaglemountains VIP
äkta vänskap är lika vacker som äkta kärlek .....
2008-11-17

  Lejonhjärtas poesi
Du är skönheten själv i den vackraste vänskap!
2008-11-17

  friheten
Du har rätt!
2008-11-17

  Bibbi VIP
Å, vad jag håller med Dig här, hade just en sådan vän på besök för några veckor sedan.
Applåd!
2008-11-17

  Njord
Ja det är det verkligen!
Precis som den vackra bilden du målat.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP