Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papillon - Senryu

 

 

Falkens klor greppar

 

Duvans budskap om freden

 

 

På fjärilsvingen

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-17 17:23

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starka metaforer bildar en känsla av fara.
Väl värd sin placering är denna dikten.
Grattis!
2008-11-19

  Havsbris
glömde säga att
älskar dina metaforer
och associationer,lek
med meningar är en
fröjd till sinnen,
alltid!! hahahahah

Det bästa som finns
med att kunna skriva
;o)
2008-11-18

  Havsbris
hahahahha

du,
vet inte men jag
känner en sådan
ironi i dina ord,
kanske jag läser
fel; och kanske det
jag ser mellan rader
inte stämmer, men
jag har ändå frigheten
att tänka så hahahha

Fina och smidiga rader
vännen ;o) som bara
du kan!!

BRAVO!!!
2008-11-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just så smyger
faran på oss bara
beredd får man hela
tiden vara för att livet
******KLARA******
******************
Utmärkt sir, honnör jag gör!
***********************
2008-11-17

  Nayienna
Ska "fjärils vingen" vara särskrivet?

Om det ska det, så tycker jag det förstör flytet eftersom man hakar upp sig på det. (Eller, jag hakar upp mig på det)

Ska det vara "fjärilsvingen" så tycker jag den blir lätt och fluffig och fin. :)
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP