Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och stora...

De allra största dör

som stora hål

 

ensamma, utmärglade

helt utan kraft

 

Så uppstår det;

när dem är borta

 

vakuumet,

 

tomrummet, mörkret

de lämnar efter sig

som nästan är större än deras liv en gång var

 

Om stjärnorna vore vid självmedvetande hade de mycket

hellre velat vara människor




Fri vers av aberatio
Läst 532 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio