Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallas det kanske stöld, men jag vill mer se det som återbruk

"Innan vi möttes min älskling var livet utan mening.
Nu kan jag plötsligt inte få nog"




Fri vers av fleurie
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-17 18:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
det är återbruk, och ganska vanligt tror jag .....
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie