Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkespråk XVIII

Den som älskar at bli älskad,
kommer snart att hata sig själv.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 21:56

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Den Som Hatar Att Bli Hatad Kommer Snart Att Hata Sig Själv
2008-11-21

  Bjarne Nordbö
Jag har prövat.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP