Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan där samling ord som bara blir ibland
denna tillkom som en kommentar till Michele di Li\'s Längtan ...




Alla dina tårar


Du gråter
sannerligen alla dina tårar
i minneslunden
över den kärlek
flydd i svunna vårar

Att den äkta är
dina tårar alltför väl
bekräftar och besvär ...

Kärleken är allt
tack och lov - och tyvärr ...*suck*



©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-08-12 19:22



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
För min smak..som en Pegasus i motljus ovanför rosa bädd... pekoralvarning i allmänhet...första stycket i synnerhet
2005-08-12

  Markattan
Ja, kärleken är allt på gott och ont.
En mycket vacker och känslosam dikt.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP