Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord till mig själv!


Förändring

Förändring, oväntad och drastisk

Ruskar till mig själv inombords och vaknar långsamt ur dvalan

Förvirrad, glad och ensam

Disciplin, dröm!

Fortfarande sökandes, frågandes, tro!

Inspiration, våga leva!

Förändring, framåt jag skall




Övriga genrer av Pii3
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3