Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blödande hjärta..


Mina tårar nuddar marken, jag skriker ut min smärta och håller mig för hjärtat. Det gör ont, det har satt sina spår. Sårad som en krigare och riddare ber jag om hjälp. Rädda mitt hjärta, bespara mig mina tårar, bespara mig smärtan. Som ett spädbarn ligger jag övergiven och skriker efter dig, min älskade, hur kunde du? Mitt hjärta tillhör dig. Jag menade inte att du skulle slita ut mitt hjärta och kasta bort det. Min älskade, kom tillbaka, jag saknar dig, jag älskar dig. Du lovade att älska mig, du lovade mig att ta hand om mig som en skör blomma, du lovade mig kärlek, du lovade mig trygghet, du lovade att ge mig världen. Jag väntar på dig min kära. Jag väntar på att du ska komma tillbaka med mitt hjärta, jag väntar på att min själ ska börja leva igen. Ingen förstår, ingen känner sveket. Desperat krälar jag över golvet och tar tag i en kniv, jag lutar mig mot väggen och sluter ögonen, det enda jag ser är dig. Jag sa att jag kunde offra mitt liv för dig, jag sa att jag inte kunde andas utan dig. Kniven trycks mot min pulsåder, jag tvekar inte en enda sekund. Som vinden är jag borta, det som är kvar är min skugga..för din skull min älskade..




Fri vers av Roose
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roose
Roose