Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad för en dag

Jag är alltid här bredvid.

Kommer du ihåg, eller har du glömt mig?

Skuggan av min själ knackar på.

Du kan inte fly.




Övriga genrer av Colle
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 23:00



Bookmark and Share


    Issand. VIP
åh, jättefin!
lite mystisk, ¨läskig... nästan i alla fall^^,
2008-11-17

  Katja-
Kan inte riktigt beskriva det.
Men jag blev berörd av dina ord!
Vackert slut,

K.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle