Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flugan


en fångad fluga
studsar mot glasets ruta
vill ha sin frihet

vill den inte leva mer
vill den inte
vila ut

kall blå och stenhård
härjar vintern utanför
obarmhärtigt vitvild

vad är egentligen bäst
fångenskap eller

döden




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-18 07:20



Bookmark and Share


  kath
flugan har kanske ett anna perspektiv men kanhända gör den som människan i en liknande situation drivs till att leva av hoppet den bär ....

gillade...
2008-11-18

  fågel grå
Döden..
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP