Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Really Love

Äkta kärlek
det är
detaljer
som t.ex.
din sneda tand
något
som kanske påtalats
bara som skoj
någon gång
som gnabb
efter en och annan
kärleksstund
är plötsligt
hett stoff
och ska alltså
tvinga mig ner på knä
och göra en offentlig avbön




Fri vers av Al Lanzon
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-18 20:32



Bookmark and Share


    Petro Nella
riktigt bra
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon