Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bore

Kung Bore kan man inte hoppas eller lita på
Han gör precis som han vill ändå

Antingen ingen snö och inte kallt alls
Eller så får man snö upp till sin hals

Lagom Bore!

Lagom ;)




Fri vers av Therés
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-11-18 20:52



Bookmark and Share


    Stella Stol
Kul! Jag håller med!
2008-11-20

    Maria Malm
"Lagom"..det är ett mycket svårt ord, betyder olika för olika..
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!