Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll om mig


du ler
och dina ögon hittar mina

som en osynlig vind

sveper värmen genom min kropp
och jag vill bara
springa

rakt in i din famn
och känna
dig

men jag är rädd
för jag har aldrig känt någon
som du

min ensamhet
är min trygghet

och jag vet inte hur man gör
för att släppa någon nära
någon
som verkligen bryr sig

någon
som du

för du är alldeles för underbar
och jag

är bara
jag





Fri vers av annso.fie
Läst 752 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-11-19 01:00



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Genialiskt!
2018-02-14

  Paulus Johannes Allaverdi
vilket otroligt bra slut!!

underbar rakt igenom, bra jobbat!
2010-03-09

  john ekström
Ja läste denna med ett leende på läpparna, gillar verkligen början
"du ler
och dina ögon hittar mina
som en osynlig vind
sveper värmen genom min kropp
och jag vill bara
springa"

och det sista i grått är en snygg liten touch med.
2009-10-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
Den perfekta skapelsen, även så, ödmjukt förmedlat. Underbar
2009-09-17

  CJ
Bravo!!!!
2009-04-04

    Herr Ångest
He he, jag tänkte att jag skulle kommentera den här fantastiskt bra dikten.. o så såg jag att JAG redan gjort det!

Hmm, ibland är man verkligen snabbare än sin egen skugga.. eller kanske trögare än sin egen galla.. beroende på hur man ser det.. hehe

Nåja, bra dikt var det iaf.. om man är på väg att kommentera samma dikt två gånger.. ett bra bevis!!

;)
2008-12-21

  Aisha VIP
...så mjuk och vacker..
så ömsint skrivet..!
"..och jag är
bara jag"
fint!
2008-11-19

    Herr Ångest
Jäklar va bra!

så rakt på sak.. så enkelt skriven.. men man känner igen varenda ord o varenda känsla du förmedlar. Gillar i synnerhet dubbelheten som orden förmedlar, det motstridiga, det paradoxala och det lilla i att bara vara ett litet jag. :)

Vackert!

En stor applåd!!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie