Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Budord 6- Du skall inte begå äktenskapsbrott.


Din nya verklighet, min verision av hat

När jag frågar
Besvära dig inte
Ge mig istället lögnen
den du vet att jag vill ha

Jag klarar tydligen inte av
Den sanning som är din
Den jag egentligen förtjänar

Ett avslut kan jag ta
På mina egna villkor
Inte för att jag måste
På grund av en sanning
Jag inte själv hittat på

Gå bakom min rygg
Spotta mig i ansiktet
Men gör det diskret

Fimpa mig sedan
Som du gjorde med cigaretten från igår
Efter sexet i hennes lägenhet
med dammråttor

Om du inbillar dig röda rosor
En doft av kärleken
Fråga då inte mig
För min sanning är för hård

Det du vinner imorgon
Är egentligen din förlust idag
Du kommer att ångra dig
När mina dammråttor är borta

Det du tror blir en ny verklighet
Är egentligen mitt version av hat

Skrattar bäst som skrattar sist




Fri vers av caasandra
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 15:21



Bookmark and Share


  Burn
det svänger så rejält i innehållet i dom senaste texterna att jag inte vet om jag ska gratulera eller beklaga. det är svårt att veta om dom hör ihop, om det är samma skeende dom beskriver. verkar var omtumlande tider.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra