Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bore strödde snö

 

Bore strödde snöflingor över staden idag
Det hade lika gärna kunnat vara jag
som blev spridd för vinden
Ty livet är lika flyktigt
som en snökristalls vara

En ensam kristall gör ingen skillnad

men ge mig fler så ändras allt




Fri vers av Blomster
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-20 00:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sorg och vemod lyser emot mig någonstans mellan orden i din vackra dikt
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse