Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

appropå vintertiden


hör många klaga på vintern
denna mörka kalla årstid
ser de inte

vad jag ser

blåsvarta kontraster
rosa himmel
stunder

av glittrande skönhet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-20 08:25



Bookmark and Share


  kath
...det är en fantastisk årstid vad gäller alla färger !!!
2008-11-21

  W.Riter
Man borde stanna upp lite oftare. Det finns mycket att se om man bara tog sig tid.
2008-11-20

    Melona
jodå

jag ser den...
2008-11-20

    Maria Malm
Såg nyss en bit av himlen i blått och lila..vackert så man ryser..jag klagar inte på vintern..
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP