Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mark Rothko och jag


Mark Rothko
en minimalistisk konstnär
som tog livet av sig i sin ateljé

somliga säger
att min konst påminner om hans

hoppas likheten stannar där




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 18:15



Bookmark and Share


  kath
det gör den !
2008-12-02

  Obnoxious
Ja, det får vi väl verkligen hoppas!

Många sa att ett av mina självporträtt jag gjorde på Broby såg ut som något Francesca Woodman skulle kunna gjort..Hon tog livet av sig när hon var 22. Vi får kanske hålla tummarna för varandra?
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP