Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri men ändå älskad

Du behöver inte vaka över mig vart än jag går
Jag är en vuxen människa,
jag vet vad jag gör
Du behöver inte ta mig i ditt försvar,
jag kan stå för vad jag säger och gör
Du behöver inte följa mig dit jag ska
jag är trygg i mörkret nu på vuxna dar
Men jag måste veta att du finns där för mig
Då när ingenting är bra
då jag känner mig liten, osäker och rädd
då behöver jag veta att du är min klippa,
min trygga bädd
Då är jag riktigt fri men ändå älskad




Övriga genrer av Virgo Cinnamon
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 14:38



Bookmark and Share


  VildLilja
Ja vist är det så!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon