Jag vill ha dig hudnära" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha dig hudnära


Intim konst

 

 

Dina fuktiga fingrar
vidrör min silhuett
så även den minsta
kan kännas stor

 

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skirt och vackert..som en pärla i en vacker kvinnas navel
2011-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Just i beröringen växer man.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad