Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slow... motion

Ett djupt andetag
Jag låter mörkret sluka mig
I ett häftigt försök att överleva
Innan djupet fyller mig med fruktan

Slowmotion
Ja allt går saktare
Jag kan inte röra mig
Kylan gör mig paralyserad

I ett försök till ett nytt andetag
Fyller paniken mina lungor
Jag försöker att ta mig till ytan
Eller simmar jag egentligen ner?

Saltet våldtar mina ögon
Och mina tårar flyter obemärkta
Jag är omringad av mörker och skuggor
Där hoppet är min ända vän

Dova ljud från andra sidan världen
Djupet bedövar mina öron
Inte ens mina tankar
Går att höra nu

Nu när jag är likgiltig
Och försvinner i en harmoni
Äts jag av havets gudar
Nu är jag fri




Fri vers av caasandra
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 16:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den texten var inte dålig, du,
bokmärker samt ger texten
trenne korgar med frukt o blommor
2009-01-05

  Burn
Kompakt tryck. Ångest. Förgörelse. Livets absoluta tragedi. Det sista egna fria valet. I total ensamhet. Är vad jag känner in när jag läser detta. Så gillar jag meningarna "Jag låter mörkret sluka mig, I ett häftigt försök att överleva", som att gå motsatt väg, satsa allt på ett kort, och gå rakt mot faran. Jag tycker om vinklingen på detta.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra