Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till och med när jag förlorar mig i rytmen dyker jag i en gatsten med huvudet före


Den horan vaknar inte igen (versmåttet rågat)


När en morgon horan vaknar
ser hon upp mot sol`n och saknar
någon som har lust att vara
utfyllnad i sängen bara

Men hon vet att livet kräver
att en kvinna ofta kväver
det som andra kallar jaget
och ger upp, ett bröst i taget

Hallicken ska ha procenten
-kostar slantar för docenten
som gått ut för att förnedra
det som männen borde hedra

Och för horan finns bedövning
för att orka med den prövning
som har blivit hennes livslott
-långt ifrån en kvinnas drömslott

Många påsar pulverdoser
har gjort horan till en looser
Ingen väg finns bort från gatan
bortom hörnet lurar satan

med ett bete kallat lycka
riktigt vackert kan man tycka
men för att få äga skatten
måste horan springa fatt den

som har makten över livet
-för en hora är det givet
att det måste vara snuten
den hon tillfredsställt med truten

Bara han kan sätta dit den
enarmade sexbanditen
kallad hallick och protector
som har mutat in sin sektor

.....


En dag tjallar bruden fulsnack
visar snuten lådvis påstjack
Nätet fyllt av fula fiskar
satan snaskar horan diskar

Sista natten lyser gatan
utan den som tillhör satan
horan går en sväng - den sista
vilan väntar i en kista





















Fri vers av halmstrå
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 16:48



Bookmark and Share


    papillon
Halleluja! skulle Majken Johansson ha sagt och Sonja Åkesson skålar i sin himmel - tror ja, trallala
2008-11-20

    papillon
Detta är så bra att det fanimej inte är klokt - här kan flertalet bejublade rimsmeder slänga sig i väggen! Och över det hela en utsattheten grymma iskyla - brr!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå