Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge den en chans till




I vandrarens spår

 

 

Jag vandrade i sällskap av en dikt 

Bugade mig inför en havande kvinna

Träffade på en soldat längs med vägen
önskade honom "frid vare med dig"

Frågade en tiggare om vägen
"Gå dit din själ bär dig"
Var det svar jag fick av en tiggares blick

Så  såg jag när himlen böjde sig ned på grästråets spets

Gick vidare och mötte känslorna av ett springande barn

Sedan gick jag i en gammal mans fotspår

Slutligen slog jag mig ned vid  stranden
och vilade  i orden av en poet

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2008-11-20 17:03

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    purplepea
vilket starkt flöde--snyggt
2011-01-18

  Gisela Nordell
änglarna gråter
...( så Fin!)
2009-05-14

  drakbruden VIP
Du målar ett prisma av lyhördhet. Jag njuter av berättelsen som poeten förmedlar
2008-11-22

  Lejonhjärtas poesi
Denna poesi behöver inte fler chanser, genast upptäcker man dess skönhet och tänkvärda innehåll, tack du Mr Lindemann!
2008-11-22

  Blåbäret
en härlig vandring i olika spår...öppenhet inför livet och det levande...
2008-11-21

  Eva Langrath VIP
Vackert snirklar sig livets väg genom diktens öga.

Eva
2008-11-20

  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt
2008-11-20

  Sladjana Zubcevic
"Slutligen slog jag mig ned vid stranden
och vilade i orden av en poet"
Du skriver helt fantastiskt.
Väldigt vackert!
2008-11-20

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-20

  Havsbris
;o9

jag njuter bara
ocg vill inte mer
än att läsa om
och om igen...
ibland är orden
av en kommentar
överflödiga,när
sådana skuggar
poemen själv,
när den lyser
själv för sig...

Du är stor och
beundrade för
den du är och
det du skriver!
mer säger jag inte,
en fröjd till alla
sinnen i den mörk
kväll, värmer din
poesi våra själer ;o)

BRAVO och TACK
5*****
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP