Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrattar ensamma människor?


Jag måste skratta

 

min grundton går i dur

och jag är van vid

ett liv med mycket skratt

 

min älskade var en härlig man

med mycket värme och humor

och det gick inte en dag utan

att vi skrattade tillsammans

 

så här går jag i min ensamhet

och pratar med hund och katt

ser något lustigt

gapskrattar i ensamhet

 

det är en märklig upplevelse

skrattet liksom ekar

men det måste få komma ut

så här kommer det




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-20 19:04



Bookmark and Share


  VildLilja
Ett barn skrattar i snitt 400 ggr perr dag, en vuxen skrattar i snitt 15 ggr perr dag.. Det säger väl endel.
VI BEHÖVER SKRATTA MER.
Underbart att du skrattar.
2008-11-20

  * Ammi *
Häääärligt, ett gott skratt förlänger livet sa någon ..
klart man kan skratta! glöm inte att prata med djuren heller, de vill höra din röst, glad, mindre glad, och ibland lite arg
kram
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP