Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara kunna få se

Ibland så vill man att hela världen bara ska stanna upp, vill att allting ska stanna så man kan andas för en minut eller två. Alla tankar, alla attacker av ångest ska bara stanna upp. Jag vill kunna se ljuset, se det bra.

Det enda som får mej att må bra just nu, just idag är mina cigaretter. Måste ta mej ut och köpa fler, men det regnar och jag har ingen ork i kroppen. Idag är en dag då jag inte kommer att ta mej upp ur sängen för annat än att just röka. Alla andras leenden och fåniga ord får mej att vilja kräkas. När blir det min tur att återigen få le ett äkta leende? Ett leende som det är fullt av lycka bakom, kommer inte ihåg när det inträffade sist, måste ha varit år sedan.

För även fast jag ler så är det alltid något annat som ligger och gömmer sig därbakom, jag kan inte vara riktigt lycklig..




Fri vers av trordet
Läst 370 gånger
Publicerad 2008-11-20 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet