Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som står skrivet i mig


Friskt

ärlighet
sårbarhet

inga spelade tacklingar
bara äkta känslor utan ord

rädslor
som inte skrämmer

Så annorlunda
mot mörka hjärtan

känslor
som inte längre flyr
vid beröring

väntar
jag väntar

på orden

varför tyngd
varför erkännande
i ord

när jag fortfarande inte vågar visa dig
vad som står skrivet i mig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia