Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besynnerliga dagar fyllda av gråt





Du säger du kommer att dö
och om du dör så ser du meningen

Du stryker dina ögonbryn

Dövar smärtan utan åthävor
sjunker
stiger åt sidan

Betraktar

























Copyright © 2010 ~ Pluie ~





Bunden vers av ~ Pluie ~
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 14:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Berörande .....
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~