Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dröm

 

gungar mjukt

ler åt något

som den skarpa hörseln

fångat

 

njuter ljusets änglar

frostens vita puder

över bergens blågrå

grafiskt helt perfekt

 

skarpa ögat

ser i fruset

ögonblick

all skönhet

 

känner kylan råkallt

krypa in

frosten biter inte

hjärtat brinner

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-22 19:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Frosten biter inte
hjärtat brinner"
Ljuvligt!
2008-11-23

  Eva Langrath VIP
Tack för de fina hoppfulla orden.

Eva
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP